Section

Paragraph

Inhousedag

Future Accelerators

Powered by Newcraft

 

Section

Woops, we’re full 🙅‍♀️

👋Ben jij klaar om je carrière te starten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze traineeships zijn maar op één ding gericht: jou de allerbeste maken in digital! Om kennis te maken met onze specialisaties in digital, organiseren wij een inhousedag om je alle ins en outs van de traineeships en Newcraft te vertellen!

 

Want to join the next in-house event? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina om up-to-date te blijven over onze events!

De traineeships van Future Accelerators zijn powered by Newcraft. Dé plek om jouw carrière in digital een kickstart te geven! Newcraft heeft digitale pro’s in huis met jaren ervaring. Ze werken met de vetste (internationale) merken en willen hun kennis met JOU delen! Wij geloven namelijk dat je het digitale landschap het best leert kennen door je handen uit je mouwen te steken.

 

Dus, dat is precies wat we gaan doen tijdens de inhousedag 💥

 

Section

Info

Who this be for?!

Voor wie?

Ben jij net begonnen met je scriptie? Of ben jij net afgestudeerd en aan het oriënteren op de banenmarkt? Heb je de ambitie om de beste te worden in digital marketing? Kom dan zeker langs, wij zijn er voor jou! 🔥

Info

Better together🫶

Bring a +1

Samen is leuker dan alleen toch? Dus bring a friend en krijg een goodiebag voor jou en je +1! Wat daar allemaal voor chills in zit houden we nog even geheim… 🤫

Info

What can I expect?

De dag zelf!

We horen je denken… Hoe ziet zo’n inhousedag er dan uit?

 

Vanaf een uurtje of 10:15 zijn jullie welkom bij ons op kantoor in Amsterdam! We starten om 10:30 met een introductie per traineeship waarin we alle ins en outs uitleggen.

Info

Lunch it is

Na deze intro heeft iedereen vast en zeker trek dus gaan we lekker lunchen met z’n allen. Tijdens deze lunch vertelt Gaby, lead learning & development en teamlead van Future Accelerators, wie wij nou eigenlijk zijn. Want als er iemand het verhaal goed kan vertellen en de ambities van Newcraft weet over te brengen, dan is zij het wel!

Info

Time to shine✨

Om jullie ook nog even een kijkje te laten nemen in de digitale wereld gaan jullie aan een case werken, om deze vervolgens kort te presenteren aan ons. Show us what you’ve got! 🔥

 

En last but not least, sluiten we natuurlijk af met een borrel.

By clicking Submit, you are agreeing to our Terms & Conditions and Privacy Policy