Organic Marketing

12 months

01.09.2023

Ben jij benieuwd hoe je een website kunt optimaliseren zodat hij bovenaan komt te staan in Google? Lijkt het jou leuk om catchy content te creëren en opdrachtgevers te adviseren over waar en hoe zij hun online zichtbaarheid kunnen verbeteren? Weet jij als geen ander jouw creativiteit om te zetten tot impactvolle resultaten? Dan is ons Organic Marketing traineeship bij OAK wat voor jou!

Section

SEO & content specialist in één jaar

Je begint jouw journey met een vliegende start. In de eerste drie maanden van het traineeship volg je veel en uiteenlopende trainingen. Deze volg je samen met je mede-trainees. Daarna gaan we de verdieping in. Zo ga je aan de slag met (technisch) optimaliseren van websites en/of het bedenken en creëren van gave content voor onze A-merk opdrachtgevers.

Daarnaast werk je aan je consultancy skills door dagelijks nauw samen te werken met andere trainees, onze juniors, mediors & seniors en onze klanten. Niet onbelangrijk: je krijgt gedurende het jaar de vrijheid om te ontdekken waar jouw kracht ligt en waar je energie uithaalt. Jouw leercurve ga je dus helemaal zelf vormgeven!

 

Curious? Kom langs op onze inhousedag!

Paragraph

Get ready to accelerate

In het eerste kwartaal van je traineeship volg je, samen met je mede-trainees, trainingen in alle aspecten van digital. Commerce, SEO, Content marketing, Paid marketing, Retail, CRM & MA, noem maar op. Zo heb jij na het eerste kwartaal een sterke digitale basis en wordt samenwerken met collega’s van andere teams een fluitje van een cent.

Om een opdrachtgever te helpen digitaal te groeien door gebruik te maken van alle owned & earned kanalen, hebben wij het traineeship opgebouwd in de volgende pijlers;

SEO

een website technisch binnenstebuiten keren, gebruiksvriendelijke content creëren en het verhogen van de autoriteit van een website om topplekken te pakken in de zoekmachines.

Content Marketing

het bedenken, schrijven, redigeren en verspreiden van waardevolle content, tekst, beeld, video, you name it.

Soft Skills

leer hoe je een kick-ass presentatie geeft, de expertise uitstraalt van een consultant en zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaat.

Section

Over jou

 • 1

  Gedreven, sociaal, resultaatgericht, een can-do mentaliteit en je zit vol energie.

 • 2

  Je bent creatief met woorden of hebt een analytische blik.

 • 3

  Een Bachelor of Master diploma op zak.

 • 4

  0-2 jaar werkervaring.

 • 5

  Een échte passie om Organic Growth expert te worden.

 • 6

  Je spreekt, schrijft en leest nederlands

Sounds like you?

"*" indicates required fields

Max. file size: 100 MB.
Consent*

Cards with traineeships

Andere kansen

Paid marketing

12 months

Starts 01.09.2023

Klik jij wel eens op een advertentie in Google als je iets zoekt? Ben je ook benieuwd waarom jij die Instagram ads krijgt te zien? Word jij vrolijk van social media, weet jij als geen ander hoe je consumenten kan prikkelen en hoe je jouw opdrachtgever conversies gaat opleveren? Dan is het Paid Marketing traineeship helemaal wat voor jou! Leer alle kneepjes van het vak onder begeleiding van top professionals.

bekijk

Retail Media & Monetization

12 months

01.09.2023

Waarom staat die Maybelline advertentie op de homepagina van Etos of Coca-Cola altijd bovenaan in de online schappen van de Jumbo? Adverteren op websites van retailers, is redelijk nieuw maar niet meer weg te denken binnen digital. Lijkt het jou tof om op deze vernieuwende manier van campagnes draaien om onze opdrachtgevers te helpen met hun digital retail excellence? Grijp dan de kans om een voorloper te zijn binnen digital!

bekijk

CRM & Marketing Automation

12 months

01.09.2023

Jij hebt je vast wel eens ingeschreven voor een nieuwsbrief om 15% korting op je aankoop te ontvangen. Of een push notification gekregen met precies de aanbiedingen waar jij naar op zoek was. Benieuwd hoe dat allemaal werkt en hoe je dit kunt optimaliseren? In ons CRM & Marketing Automation traineeship word jij klaargestoomd om onze klanten te helpen met het behalen van de beste resultaten en mind blowing campagnes te bouwen.

bekijk