Paid marketing

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Klik jij weleens op een advertentie in Google als je iets zoekt? Ben je ook benieuwd waarom jij die Instagram ads te zien krijgt? Word jij vrolijk van social media, weet jij als geen ander hoe je consumenten kan prikkelen en hoe je jouw opdrachtgever conversies gaat opleveren? Dan is het Paid Marketing traineeship helemaal wat voor jou! Leer alle kneepjes van het vak onder begeleiding van top professionals.

zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol

Section

Word een campagne & Google Platform specialist in één jaar 🚀

Wij geloven er heilig in dat je het snelst leert door lekker aan de slag te gaan. Je wordt on the job opgeleid tot professional. Tijdens jouw traineeship volg je trainingen binnen paid marketing. Ook ga je direct aan de slag voor toffe, bekende klanten. Tijdens verschillende projecten pas je jouw kennis toe om ervoor te zorgen dat de online resultaten door het dak gaan. No worries, je hoeft nog niet alles zelfstandig te doen. Het team bestaat uit de beste paid marketing specialisten uit de business die je alles willen leren wat zij weten!

De projecten waar je mee aan de slag gaat zijn heel verschillend. Van het optimaliseren van een kick-ass social of SEA campagne, tot het from scratch opzetten van een compleet account. Samen met een talentcoach stel je ambitieuze doelen om het beste uit je traineeship te halen. Zo word jij uitgedaagd om jouw technische en creatieve skills te ontwikkelen en kun je volledig je eigen leercurve bepalen.

 

Paragraph

Get ready to accelerate

In het eerste kwartaal van je traineeship volg je, samen met je mede-trainees, trainingen in alle aspecten van digital. Commerce, SEO, Content marketing, Paid marketing, Retail, CRM & MA, noem maar op. Zo heb jij na het eerste kwartaal een sterke digitale basis en wordt samenwerken met collega’s van andere teams een fluitje van een cent.

Om jouw digital carrière in Paid Marketing te kickstarten hebben wij het traineeship opgebouwd in de volgende drie pijlers;

Hard skills

Opzetten van campagnes, optimalisatie in Google Ads en social advertising kanalen zoals TikTok, Instagram & Facebook ads.

Technology

Je wordt volledig ondergedompeld in Google Marketing Platform.

Soft skills

Je leert hoe je een een kick-ass presentatie geeft, wordt een pro in het managen van je tijd en leert hoe jij moeiteloos een gesprek leidt door je consultancy skills aan te leren.

Section

Over jou

 • 1

  Gedreven, sociaal, resultaatgericht, een can-do mentaliteit en je zit vol energie.

 • 2

  Een sociale teamspeler met een commerciële blik en een scherp oog voor commerciële kansen.

 • 3

  Een Bachelor of Master diploma op zak.

 • 4

  Marketing, Economie of Business Studies is een must.

 • 5

  0-2 jaar werkervaring.

 • 6

  Een échte passie om digital expert te worden.

Sounds like you?

"*" indicates required fields

Max. file size: 50 MB.

Cards with traineeships

Andere kansen

CRM & Marketing Automation

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Jij hebt je vast weleens ingeschreven voor een nieuwsbrief om 15% korting op je aankoop te ontvangen. Of een push notification gekregen met precies de aanbiedingen waar jij naar op zoek was. Benieuwd hoe dat allemaal werkt en hoe je dit kunt optimaliseren? In ons CRM & Marketing Automation traineeship word jij klaargestoomd om onze klanten te helpen, de beste resultaten te behalen en mind blowing campagnes te bouwen.

bekijk

Content Marketing

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Ben jij nieuwsgierig naar de creatieve geesten achter de pakkende teksten die je online leest? Vraag jij je af waarom je op precies het juiste moment relevante content tegenkomt? Ben je ook nog eens een creative mastermind? Dan is ons Content Marketing traineeship absoluut iets voor jou!

bekijk

SEO

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Altijd al willen weten hoe een website een hoge positie krijgt in Google? Ooit stilgestaan bij wat er gebeurt wanneer je iets opzoekt in de online zoekmachines? En wat zijn de geheimen van de achterkant van een goed rankende website? Heb jij een scherp analytisch oog? Dan hebben wij dé perfecte match voor jou: ons SEO traineeship!

bekijk

Retail Media & Monetization

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Waarom staat die Maybelline advertentie op de homepagina van Etos? Of Coca-Cola altijd bovenaan in de online schappen van de Jumbo? Dat ga jij leren tijdens het Retail Media & Monetization traineeship. Adverteren op websites van retailers is namelijk redelijk nieuw maar niet meer weg te denken binnen digital. Lijkt het jou interessant om dit te ontdekken en het in te zetten bij toffe, bekende opdrachtgevers? Word dan een voorloper binnen digital!

bekijk