Retail Media & Monetization

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Waarom staat die Maybelline advertentie op de homepagina van Etos? Of Coca-Cola altijd bovenaan in de online schappen van de Jumbo? Dat ga jij leren tijdens het Retail Media & Monetization traineeship. Adverteren op websites van retailers is namelijk redelijk nieuw maar niet meer weg te denken binnen digital. Lijkt het jou interessant om dit te ontdekken en het in te zetten bij toffe, bekende opdrachtgevers? Word dan een voorloper binnen digital!

zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol

Section

Word een Retail Media & Monetization specialist in één jaar

Clicks, conversie en monetization, die hebben na je traineeship geen geheimen meer voor jou. Als consultant in het Retail Media & Monetization team, ben jij de schakel tussen merken en retailers op het digital vlak. Om wegwijs te worden binnen digital en retail media, zal je de eerste weken alle basics over het vak leren. Het is belangrijk dat jij als Retail Media consultant inhoudelijke kennis hebt van alle mediakanalen, maar je moet vooral een helicopterview kunnen houden. Jij bent degene die alle touwtjes in handen heeft en er een kloppend verhaal van maakt richting de klant.

Ready? Dan ga je voor verschillende retailers en merken aan de slag. Onze projecten zijn ontzettend divers, van het verbeteren van product detail pagina’s voor onze klanten en het ontwikkelen van een digital retail media plan, tot het implementeren van on-site bannering. We dagen je uit om je technische en creatieve skills te gebruiken om sky high online resultaten te bereiken! Staat het zweet al op je voorhoofd als je denkt aan alle verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken? No worries! Je staat er niet alleen voor. Je mede-trainees, talentcoach en seniors binnen jouw team staan paraat om je te helpen waar nodig.

 

Paragraph

Get ready to accelerate

In het eerste kwartaal van je traineeship volg je, samen met je mede-trainees, trainingen in alle aspecten van digital. Commerce, SEO, Content marketing, Paid marketing, Retail, CRM & MA, noem maar op. Zo heb jij een sterke digitale basis en wordt samenwerken met collega’s van andere teams een fluitje van een cent.

Om jouw digital carrière te kickstarten hebben wij het traineeship opgebouwd in de volgende drie pijlers;

Hard skills

het opzetten van monetization strategieën voor retailers en merken, het verbeteren van product content of een retail media plan ontwikkelen;

Technologie

je wordt ondergedompeld in de cloud met tracking tooling, PIM/DAM systemen en Google Marketing Platform;

Soft skills

het geven van kick ass presentaties, zo efficiënt mogelijk werken en hoe word je een professionele consultant.

Section

Over jou

 • 1

  Motivatie! Je hebt niet per se ervaring nodig, maar je moet dit heel graag willen!

 • 2

  Enthousiast, sociaal en weet hoe je dingen voor elkaar krijgt

 • 3

  Werkt graag in een team en viert succes samen met je collega’s

 • 4

  Bachelor of Master diploma. Bij voorkeur Marketing, Economie of Business Studies

 • 5

  0-2 jaar werkervaring

 • 6

  Staat bekend om je doorzettingsvermogen en je oog voor commerciële kansen

 • 7

  Een go-getter mentaliteit, resultaat gedreven en een enorme dosis energie

 • 8

  Je spreekt, schrijft en leest nederlands

Sounds like you?

"*" indicates required fields

Max. file size: 50 MB.

Cards with traineeships

Andere kansen

Paid marketing

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Klik jij weleens op een advertentie in Google als je iets zoekt? Ben je ook benieuwd waarom jij die Instagram ads te zien krijgt? Word jij vrolijk van social media, weet jij als geen ander hoe je consumenten kan prikkelen en hoe je jouw opdrachtgever conversies gaat opleveren? Dan is het Paid Marketing traineeship helemaal wat voor jou! Leer alle kneepjes van het vak onder begeleiding van top professionals.

bekijk

SEO

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Altijd al willen weten hoe een website een hoge positie krijgt in Google? Ooit stilgestaan bij wat er gebeurt wanneer je iets opzoekt in de online zoekmachines? En wat zijn de geheimen van de achterkant van een goed rankende website? Heb jij een scherp analytisch oog? Dan hebben wij dé perfecte match voor jou: ons SEO traineeship!

bekijk

CRM & Marketing Automation

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Jij hebt je vast weleens ingeschreven voor een nieuwsbrief om 15% korting op je aankoop te ontvangen. Of een push notification gekregen met precies de aanbiedingen waar jij naar op zoek was. Benieuwd hoe dat allemaal werkt en hoe je dit kunt optimaliseren? In ons CRM & Marketing Automation traineeship word jij klaargestoomd om onze klanten te helpen, de beste resultaten te behalen en mind blowing campagnes te bouwen.

bekijk

Content Marketing

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Ben jij nieuwsgierig naar de creatieve geesten achter de pakkende teksten die je online leest? Vraag jij je af waarom je op precies het juiste moment relevante content tegenkomt? Ben je ook nog eens een creative mastermind? Dan is ons Content Marketing traineeship absoluut iets voor jou!

bekijk