SEO

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Altijd al willen weten hoe een website een hoge positie krijgt in Google? Ooit stilgestaan bij wat er gebeurt wanneer je iets opzoekt in de online zoekmachines? En wat zijn de geheimen van de achterkant van een goed rankende website? Heb jij een scherp analytisch oog? Dan hebben wij dé perfecte match voor jou: ons SEO traineeship!

zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol

Section

SEO specialist in één jaar

Je begint jouw journey met een vliegende start. Dit doe je door trainingen te volgen, maar ook wat je leert direct in praktijk te brengen. En zo leiden we je op tot een kick-ass consultant. Je gaat op verschillende projecten werken om zo veel mogelijk ervaring op te doen. Je gaat leren hoe je keyword analyses doet om content-gaps te spotten voor onze A-merk opdrachtgevers, maar ook hoe je een website technisch optimaliseert.

Zo ga je aan de slag met techniek, content en autoriteit zodat onze klanten zichtbaarder worden in de zoekmachines. Daarnaast werk je aan je consultancy skills door dagelijks nauw samen te werken met andere trainees, collega’s en onze opdrachtgevers. Gedurende het jaar krijg je de vrijheid om te ontdekken waar je kracht ligt en waar je energie van krijgt. Je geeft je leercurve dus helemaal zelf vorm!

Paragraph

Get ready to accelerate

In het eerste kwartaal van je traineeship volgen jij en je medetrainees van andere specialismen trainingen in alle facetten van digital. Commerce, SEO, Content marketing, Paid marketing, Retail, CRM & MA, noem maar op. Zo heb je na het eerste kwartaal een sterke digitale basis en wordt samenwerken met collega’s uit andere teams een fluitje van een cent.

Om een klant digitaal te laten groeien door gebruik te maken van alle owned & earned kanalen, hebben we het volledige traineeship opgebouwd in de volgende pijlers;

Hard skills

het maken van keyword analyses, groeipotentie analyses, crawls, en op basis van jouw ontdekte kansen next steps creëren voor de beste resultaten.

Tooling & Data

je leeft en ademt data waarna je aan de slag gaat met het binnenstebuiten keren van een website met behulp van tooling om zo topposities in de zoekmachines te veroveren.

Soft Skills

leren hoe je een kick-ass presentatie geeft, de expertise van een consultant beheert en zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaat.

Section

Over jou

 • 1

  Gedreven, pro-actief, resultaatgericht, een can-do mentaliteit en je zit vol energie.

 • 2

  Je hebt een sterke analytische blik.

 • 3

  Een Bachelor of Master diploma.

 • 4

  0-2 jaar werkervaring.

 • 5

  Een echte passie om een SEO expert te worden.

Sounds like you?

"*" indicates required fields

Max. file size: 50 MB.

Cards with traineeships

Andere kansen

Paid marketing

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Klik jij weleens op een advertentie in Google als je iets zoekt? Ben je ook benieuwd waarom jij die Instagram ads te zien krijgt? Word jij vrolijk van social media, weet jij als geen ander hoe je consumenten kan prikkelen en hoe je jouw opdrachtgever conversies gaat opleveren? Dan is het Paid Marketing traineeship helemaal wat voor jou! Leer alle kneepjes van het vak onder begeleiding van top professionals.

bekijk

Retail Media & Monetization

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Waarom staat die Maybelline advertentie op de homepagina van Etos? Of Coca-Cola altijd bovenaan in de online schappen van de Jumbo? Dat ga jij leren tijdens het Retail Media & Monetization traineeship. Adverteren op websites van retailers is namelijk redelijk nieuw maar niet meer weg te denken binnen digital. Lijkt het jou interessant om dit te ontdekken en het in te zetten bij toffe, bekende opdrachtgevers? Word dan een voorloper binnen digital!

bekijk

CRM & Marketing Automation

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Jij hebt je vast weleens ingeschreven voor een nieuwsbrief om 15% korting op je aankoop te ontvangen. Of een push notification gekregen met precies de aanbiedingen waar jij naar op zoek was. Benieuwd hoe dat allemaal werkt en hoe je dit kunt optimaliseren? In ons CRM & Marketing Automation traineeship word jij klaargestoomd om onze klanten te helpen, de beste resultaten te behalen en mind blowing campagnes te bouwen.

bekijk

Content Marketing

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Ben jij nieuwsgierig naar de creatieve geesten achter de pakkende teksten die je online leest? Vraag jij je af waarom je op precies het juiste moment relevante content tegenkomt? Ben je ook nog eens een creative mastermind? Dan is ons Content Marketing traineeship absoluut iets voor jou!

bekijk