CRM & Marketing Automation

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Jij hebt je vast weleens ingeschreven voor een nieuwsbrief om 15% korting op je aankoop te ontvangen. Of een push notification gekregen met precies de aanbiedingen waar jij naar op zoek was. Benieuwd hoe dat allemaal werkt en hoe je dit kunt optimaliseren? In ons CRM & Marketing Automation traineeship word jij klaargestoomd om onze klanten te helpen, de beste resultaten te behalen en mind blowing campagnes te bouwen.

zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol zit vol

Section

Word een pro in één jaar

Als CRM & Marketing Automation trainee kom je alles te weten over een kick-ass contacts strategie zoals email marketing, customer journeys en data analyses. We leren je alle ins-and-outs van CRM & Marketing Automation. Tijdens het traineeship worden CRM & MA platforms jouw safe haven en bouw je aan jouw technische skills. De trainingen krijg je van top professionals uit de business. Heb je een beetje feeling gekregen met jouw nieuwe vak? Dan gaan we aan het werk.

Je gaat namelijk voor jouw eerste opdrachtgevers aan de slag en zet je in voor merken die willen groeien! Je gaat werken op projecten voor te gekke A-merk klanten. Hier sta je natuurlijk niet alleen voor. Je mede-trainees, talent coach en seniors uit je team staan paraat om je te helpen waar nodig. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden tijdens het traineeship. Op die manier groei je namelijk het snelst.

 

Paragraph

Get ready to accelerate

In het eerste kwartaal van je traineeship volg je, samen met je mede-trainees, trainingen in alle aspecten van digital. Commerce, SEO, Content marketing, Paid marketing, Retail, CRM & MA, noem maar op. Zo heb jij na het eerste kwartaal een sterke digitale basis en wordt samenwerken met collega’s van andere teams een piece of cake.

Om jouw digital carrière te kickstarten hebben wij het traineeship opgebouwd uit de volgende drie pijlers;

Hard skills

campagnes inrichten, optimalisaties en automatisering, en het ontwikkelen van customer journeys;

Technologie

je leert alles over verschillende CRM & Marketing Automation tools;

Soft skills

kick-ass presentaties geven, maar ook time management en consultancy skills.

Section

Over jou

 • 1

  Motivatie! Ervaring is geen vereiste, energie en drive wel!

 • 2

  Je bent data driven, sociaal en optimistisch met een commerciële mindset

 • 3

  Je houdt van concreet resultaat behalen

 • 4

  Een Bachelor’s of Master’s diploma. Bij voorkeur in Marketing, Economie of Bedrijfskunde

 • 5

  0-2 years werkervaring

 • 6

  Een passie voor digital

Sounds like you?

"*" indicates required fields

Max. file size: 50 MB.

Cards with traineeships

Andere kansen

Paid marketing

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Klik jij weleens op een advertentie in Google als je iets zoekt? Ben je ook benieuwd waarom jij die Instagram ads te zien krijgt? Word jij vrolijk van social media, weet jij als geen ander hoe je consumenten kan prikkelen en hoe je jouw opdrachtgever conversies gaat opleveren? Dan is het Paid Marketing traineeship helemaal wat voor jou! Leer alle kneepjes van het vak onder begeleiding van top professionals.

bekijk

SEO

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Altijd al willen weten hoe een website een hoge positie krijgt in Google? Ooit stilgestaan bij wat er gebeurt wanneer je iets opzoekt in de online zoekmachines? En wat zijn de geheimen van de achterkant van een goed rankende website? Heb jij een scherp analytisch oog? Dan hebben wij dé perfecte match voor jou: ons SEO traineeship!

bekijk

Retail Media & Monetization

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Waarom staat die Maybelline advertentie op de homepagina van Etos? Of Coca-Cola altijd bovenaan in de online schappen van de Jumbo? Dat ga jij leren tijdens het Retail Media & Monetization traineeship. Adverteren op websites van retailers is namelijk redelijk nieuw maar niet meer weg te denken binnen digital. Lijkt het jou interessant om dit te ontdekken en het in te zetten bij toffe, bekende opdrachtgevers? Word dan een voorloper binnen digital!

bekijk

Content Marketing

12 months

Helaas, het traineeship zit vol!

Ben jij nieuwsgierig naar de creatieve geesten achter de pakkende teksten die je online leest? Vraag jij je af waarom je op precies het juiste moment relevante content tegenkomt? Ben je ook nog eens een creative mastermind? Dan is ons Content Marketing traineeship absoluut iets voor jou!

bekijk