CRM & Marketing Automation

12 months

01.09.2023

Jij hebt je vast wel eens ingeschreven voor een nieuwsbrief om 15% korting op je aankoop te ontvangen. Of een push notification gekregen met precies de aanbiedingen waar jij naar op zoek was. Benieuwd hoe dat allemaal werkt en hoe je dit kunt optimaliseren? In ons CRM & Marketing Automation traineeship word jij klaargestoomd om onze klanten te helpen met het behalen van de beste resultaten en mind blowing campagnes te bouwen.

Section

Word een pro in één jaar

Als CRM & Marketing Automation trainee kom je alles te weten over een kick-ass contacts strategie zoals email marketing, customer journeys en data analyses. We leren je alle ins-and-outs van CRM & Marketing Automation. Tijdens het traineeship worden CRM & MA platforms jouw safe haven en bouw je aan jouw technische skills. De trainingen krijg je van top professionals uit de business. Heb je een beetje feeling gekregen met jouw nieuwe vak? Dan gaan we aan het werk.

Je gaat namelijk voor jouw eerste opdrachtgevers aan de slag en zet je in voor merken die willen groeien! Je gaat werken op projecten voor te gekke A-merk klanten. Hier sta je natuurlijk niet alleen voor. Je mede-trainees, talent coach en seniors uit je team staan paraat om je te helpen waar nodig. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden tijdens het traineeship. Op die manier groei je namelijk het snelst.

 

Curious? Kom langs op onze inhousedag!

 

Paragraph

Get ready to accelerate

In het eerste kwartaal van je traineeship volg je, samen met je mede-trainees, trainingen in alle aspecten van digital. Commerce, SEO, Content marketing, Paid marketing, Retail, CRM & MA, noem maar op. Zo heb jij na het eerste kwartaal een sterke digitale basis en wordt samenwerken met collega’s van andere teams een piece of cake.

Om jouw digital carrière te kickstarten hebben wij het traineeship opgebouwd uit de volgende drie pijlers;

Hard skills

campagnes inrichten, optimalisaties en automatisering, en het ontwikkelen van customer journeys;

Technologie

je leert alles over verschillende CRM & Marketing Automation tools;

Soft skills

kick-ass presentaties geven, maar ook time management en consultancy skills.

Section

Over jou

 • 1

  Motivatie! Ervaring is geen vereiste, energie en drive wel!

 • 2

  Je bent data driven, sociaal en optimistisch met een commerciële mindset

 • 3

  Je houdt van concreet resultaat behalen

 • 4

  Een Bachelor’s of Master’s diploma. Bij voorkeur in Marketing, Economie of Bedrijfskunde

 • 5

  0-2 years werkervaring

 • 6

  Een passie voor digital

Sounds like you?

"*" indicates required fields

Max. file size: 100 MB.
Consent*

Cards with traineeships

Andere kansen

Paid marketing

12 months

Starts 01.09.2023

Klik jij wel eens op een advertentie in Google als je iets zoekt? Ben je ook benieuwd waarom jij die Instagram ads krijgt te zien? Word jij vrolijk van social media, weet jij als geen ander hoe je consumenten kan prikkelen en hoe je jouw opdrachtgever conversies gaat opleveren? Dan is het Paid Marketing traineeship helemaal wat voor jou! Leer alle kneepjes van het vak onder begeleiding van top professionals.

bekijk

Organic Marketing

12 months

01.09.2023

Ben jij benieuwd hoe je een website kunt optimaliseren zodat hij bovenaan komt te staan in Google? Lijkt het jou leuk om catchy content te creëren en opdrachtgevers te adviseren over waar en hoe zij hun online zichtbaarheid kunnen verbeteren? Weet jij als geen ander jouw creativiteit om te zetten tot impactvolle resultaten? Dan is ons Organic Marketing traineeship bij OAK wat voor jou!

bekijk

Retail Media & Monetization

12 months

01.09.2023

Waarom staat die Maybelline advertentie op de homepagina van Etos of Coca-Cola altijd bovenaan in de online schappen van de Jumbo? Adverteren op websites van retailers, is redelijk nieuw maar niet meer weg te denken binnen digital. Lijkt het jou tof om op deze vernieuwende manier van campagnes draaien om onze opdrachtgevers te helpen met hun digital retail excellence? Grijp dan de kans om een voorloper te zijn binnen digital!

bekijk