Content Marketing

12 months

01.09.2023

Ben jij nieuwsgierig naar de creatieve geesten achter de pakkende teksten die je online leest? Vraag jij je af waarom je op precies het juiste moment relevante content tegenkomt? Ben je ook nog eens een creative mastermind? Dan is ons Content Marketing traineeship absoluut iets voor jou!

Section

Content specialist in één jaar

Als content marketing trainee ga je meteen aan de slag met alles wat je leert tijdens de trainingen. Dat doe je door aan verschillende contentprojecten te werken voor uitdagende opdrachtgevers. Zo ga je veel content schrijven die waardevol is voor de lezer en word je dus sowieso een pro in copywriting.

 

Maar dat is niet alles!

Ook ga je aan strategieën en creatie werken op verschillende platformen zoals Pinterest en TikTok om meer organisch resultaat via verschillende kanalen te behalen voor onze opdrachtgevers. Daarnaast krijg je gedurende het hele jaar de kans om je consultancy skills te ontwikkelen door dagelijkse samenwerking met trainees, collega’s en onze opdrachtgevers. Hierdoor kan jij je sterke punten en motivatiebronnen identificeren en je leerproces helemaal zelf vorm geven.

Paragraph

Get ready to accelerate

In het eerste kwartaal van je traineeship volg je samen met je medetrainees van andere specialismen trainingen in alle facetten van digital. Commerce, SEO, Content marketing, Paid marketing, Retail, CRM & MA, noem maar op. Zo heb je na het eerste kwartaal een sterke digitale basis en wordt samenwerken met collega’s uit andere teams een fluitje van een cent.

Om een klant digitaal te laten groeien door alle owned & earned kanalen in te zetten, hebben we het traineeship opgebouwd in de volgende pijlers;

Hard skills

Uit de klantreis content gaps spotten en hiervoor waardevolle content creëren, schrijven, bewerken en verspreiden met en zonder de hulp van AI.

Platformen

Ontdek de geheimen van het creëren van pakkende teksten, zowel op website als op social media platformen zoals Pinterest en Tiktok.

Soft Skills

Leren hoe je een kick-ass presentatie geeft, de expertise van een consultant uitstraalt en zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaat.

Section

Over jou

 • 1

  Gedreven, pro-actief, resultaatgericht, een can-do mentaliteit en je zit vol energie.

 • 2

  Je bent een creatieve geest.

 • 3

  Een Bachelor of Master diploma.

 • 4

  0-2 jaar werkervaring.

 • 5

  Een echte passie om een content expert te worden.

Sounds like you?

"*" indicates required fields

Max. file size: 100 MB.
Consent*

Cards with traineeships

Andere kansen

Paid marketing

12 months

Starts 01.09.2023

Klik jij wel eens op een advertentie in Google als je iets zoekt? Ben je ook benieuwd waarom jij die Instagram ads krijgt te zien? Word jij vrolijk van social media, weet jij als geen ander hoe je consumenten kan prikkelen en hoe je jouw opdrachtgever conversies gaat opleveren? Dan is het Paid Marketing traineeship helemaal wat voor jou! Leer alle kneepjes van het vak onder begeleiding van top professionals.

bekijk

SEO

12 months

01.09.2023

Altijd al willen weten hoe een website een hoge positie krijgt in Google? Ooit stilgestaan bij wat er gebeurt wanneer je iets opzoekt in de online zoekmachines? En wat zijn de geheimen van de achterkant van een goed rankende website? Heb jij een scherp analytisch oog? Dan hebben wij dé perfecte match voor jou: ons SEO traineeship!

bekijk

Retail Media & Monetization

12 months

01.09.2023

Waarom staat die Maybelline advertentie op de homepagina van Etos of Coca-Cola altijd bovenaan in de online schappen van de Jumbo? Adverteren op websites van retailers, is redelijk nieuw maar niet meer weg te denken binnen digital. Lijkt het jou tof om op deze vernieuwende manier van campagnes draaien om onze opdrachtgevers te helpen met hun digital retail excellence? Grijp dan de kans om een voorloper te zijn binnen digital!

bekijk

CRM & Marketing Automation

12 months

01.09.2023

Jij hebt je vast wel eens ingeschreven voor een nieuwsbrief om 15% korting op je aankoop te ontvangen. Of een push notification gekregen met precies de aanbiedingen waar jij naar op zoek was. Benieuwd hoe dat allemaal werkt en hoe je dit kunt optimaliseren? In ons CRM & Marketing Automation traineeship word jij klaargestoomd om onze klanten te helpen met het behalen van de beste resultaten en mind blowing campagnes te bouwen.

bekijk